TRENDI FÜRDŐRUHÁK 2011

szerző: 2011. május 20. 14:46:53

Burda, fürdőruha divatMi segítünk megtalálni az igazit! Ha másban nem is, a fürdőruhában minden bizonnyal! Most, hogy már mindenki szorgosan tervezi a bikini vásárlást, érdemes odafigyelni, hogy az üzletekben fellelhető darabok melyike fog olyan külsőt kölcsönözni viselőjének, amely után sokan megfordulnak majd.

Hirdetés (x)

Ha fürdőruháról van szó, oly mindegy, hogy 1930-at vagy 2010-et írtunk a nők mindig nagy gondot fordítottak megfelelő fürdőruha kiválasztására. Az évek során volt részünk a nagymamánk korabeli, szinte tetőtől-talpig zárt strandolási alkalmatosságokban, a köldök fölé érő hosszúnadrágokban és a kebleket teljesen fedő felsőrészekben. A nagy áttörés a \'40-es évekig váratott magára. A már-már reformért kiáltó fürdőruhadivatot Rita Hayworth hollywoodi filmsztárnak köszönhetjük, kinek útját Marilyn Monroe egyengette tovább. Az igazi áttörést a bikini divatban mégis csak a 80-as évek hoztak. Ekkor alakult ki Brazíliában a tanga is. A kilencvenes években, a merevítős felsők mellett megjelentek az első push-up melltartók és divatba jött a brazil-bikini is. Mint azt nagyon jól tudjuk, nincs új a Nap alatt így a régi fazonok, formák és színek modernizált változatai manapság, 2011-ben is visszaköszönnek.

Burda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divat

A fürdőruha ugyan valójában szükséges rossz, de nélküle nehezen boldogulnánk nyáron, úgyhogy muszáj számításba venni. Így, ha fürdőruha kiválasztáshoz érkezünk, nehéz lehet pontosan eldöntenünk, hogy mi is az, ami jól áll és előnyös oldalunkat mutatja és melyek azok a darabok, amiket mellőznünk kell. Eligazodni a kérészéletű és a tartósan divatos darabok sokaságában, szintén fontos lehet. Ne sajnáljuk rá az időt, hiszen egy jól eltalált fürdőruha csodákat művelhet viselőjével, hiszen egy szexi fürdőruha képes a nő önbizalmát is erősíteni.

Burda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divat

Ami az idei, 2011-es bikini divatot illeti, az összkép változatos, egy közös azonban van bennük, hogy a korai hatvanas évek stílusa jellemzi mindet. A horgolt bikini jól megfér a trikinivel és a széles alsóval, a virágminta a geometriai mintával, valamint a szafari stílus a letisztult fehérrel. Mindenki számára megvan a megfelelő stílus, idén is a legfőbb szempont a nőiesség és a szexi vonalak hangsúlyozása. A színskála széles lesz, játékos élénk színvilág fogja ellepni a strandokat. Kétség kívül a kék, zöld, narancs, az arany és a barnás árnyalatú ruhák lesznek a legkedveltebbek az idei vízpartokon, melyeken az egyszerű, letisztult minták dominálnak. Sokféle újdonság is választható lesz idén. Egy népszerű darab a kifordítható bikini lesz, mely többet tud kihozni a pénztárcánkból is. Mindjárt mögötte szorosan felzárkóznak a farmer anyagból készült fürdőruhák is.

Burda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divat

Egyre többen választanak ilyet és 2011-ben is bővül a választék fűzőkkel és mellényszerű darabokkal. Az állatminta minden szezonban megjelenik, így természetesen idén is feltűnik itt-ott egy ilyen darab.
És hogy kinek mit? A csőtopszerű fürdőruha felsők például kimondottan olyan nőkön mutatnak jól, akik nagyobb mellekkel vannak megáldva, hogy kitöltsék és megtartsák a fürdőruhát. A ráncolt, nyakba kötős verziókkal, már a kevésbé telt idomú lányok is próbálkozhatnak. Az egyrészes fürdőruhák esetében az anyag színe és mintázata dönti el, hogy kinek áll jól.

Burda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divat

Szerencsére sokféle fürdőruha típus segít elfedni a hibákat. A szoknyás, fodros bikini például egyike a legfrissebb és legforróbb divatpéldányoknak. A szoknyás fürdőruhához bármilyen felsőt felvehetünk. Próbáljunk ki például egy topszerűt, vagy egy szimpla bikini felsőt. A hagyományos, háromszög fazonú bikinik sem tűntek el teljesen, de tény, hogy kicsit háttérbe szorultak. Viszont ha olyan fürdőruha stílust választanál, amely még többet takar és még mindig tele van szexi bájjal, akkor ajánljuk a monokinit. A monokini egy egyrészes fürdőruha, mely oldalt nyitott. Kiváló lehet azoknak is, akiknek még nem sikerült ledolgozniuk a felesleges kilókat.

Burda, fürdőruha divatBurda, fürdőruha divat

Ha idén nem költenénk fürdőruhára, akkor díszítésre fel és tegyük extrán divatossá régebbi darabjainkat. Ne féljünk a fodroktól, masniktól, a kis díszektől és az élénk színektől! Így van, aki egy bevásárlás során és van, aki pedig saját kezűleg gondoskodik arról, hogy a strand királynője legyen.

Sztéhló Zita

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (3)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat augusztusban »

Jooble állásajánlatok