MOTOROS DZSEKI, GYAPJÚBÓL

szerző: 2012. november 06. 15:57:17

Burda, divatblogEgyszerűen képtelenség lépést tartani az időjárással. Régóta szerettem volna ezt a dzsekit, de azt hittem, még ráérek megvarrni, a jó meleg gyapjú ideje még nem jött el. Erre tessék, pár nap alatt igazi, havas, szeles tél lett, most kapkodhatok. Majdnem csak ki lehetne hagyni, és sürgősen nekilátni a télikabátvarrásnak. Ha valaki tervezgeti az idénre (akár a megvásárlását is), szerintem ne hezitáljon tovább, egy-két hét, és csak abban járunk már!

Hirdetés (x)

De most térjünk vissza e bejegyzés főszereplőjéhez. Az eklektika mindig is divat volt, keverni a stílusokat, de csakis stílusosan! Ez a kabát is ilyesmi keveredés, klasszikus, halszálkamintás gyapjúszövetből, de lezser szabásvonallal, hétvégi viseletre. Fém cipzárokkal, beüthető fém gombokkal és dísztűzésekkel.
Burda, divatblogBurda, divatblog
Az igazi bravúr a szabás volt. Mindössze 120 centiméternyi (150 széles) anyagból vágtam ki. És sikerült! Igaz, hogy még mutatóban sem maradt az anyagból és az apró kellékek, mint mandzsetta, derékpánt, váll-lapok hátoldala bélésselyemből van, az előírt gyapjú helyett. Viszont olyan szép bélésselymet találtam hozzá, és a két réteg gyapjú talán túl vastag lett volna, szóval olyan nagyon nem is bántam, hogy így alakult.  
Burda, divatblogBurda, divatblog

Szabásmintáját a Burda Magazin 2012. márciusi számában találjátok! 

Ternóczky Nóra

 

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (0)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat augusztusban »

Jooble állásajánlatok