Molett divat

szerző: 2010. november 17. 15:07:14

Burda, molett divatTúl a 90-60-90-en? A telt idomok igen is vonzók. És, hogy tehetjük még vonzóbbá? Íme!

Hirdetés (x)

Mint azt mindannyian jól tudjuk, egy igazi nő nem attól lesz igazi nő, hogy milyenek a külső paraméterei. Az alkati sajátosságaink és testsúlyunknak köszönhetően, valamint a megfelelő öltözködési stílus kialakításával nemcsak jól nézhetünk ki, hanem optikailag 4-5 kilót is lefaraghatunk vonalainkból. Ez sajnos fordítva is igaz! Egy rosszul megválasztott ruhadarab kiemelheti a takargatnivalót. A molett divat művelőinek nagyon fontos, hogy olyan ruhákat vegyenek fel, amik kiemelik előnyeiket és elrejtik mutogatni nem kívánt testrészeiket

Burda, molett divat

A sötét színek, egyenes szabásvonalak, "ápol és eltakar" szoknyák és blúzok helyett világos, mintás, nemes anyagok, rafinált szabású kosztümök, fiatalosan variálható öltözékekkel hódíthatnak. Fontos szempont a test optikai tagolása, melyet megfelelő szabással, rafinált mintával és az optimális hosszúság kiválasztásával érhetünk el. A jól elhelyezett szabásvonalak finoman átformálhatják alakunkat, a kisebb-nagyobb aránytalanságokat a hangsúlyok áthelyezésével. Arról, hogy melyik a legelőnyösebb szabás, általánosságban nem érdemes beszélni, hiszen mindenkinek más a problémás testrésze. Bízzunk a saját szemünkben! Végül az sem mindegy, hogyan viseljük öltözékünket, sőt, hogyan viseljük plusz kilóinkat. Aki önmagát csinosnak tartja, el tudja hitetni környezetével, hogy valóban az.

Burda, molett divat

Burda, molett divat

Mindemellett persze érdemes észben tartani néhány alapszabályt is: Ha tehetjük, kerüljük a vízszintesen csíkos felsőket, ne viseljünk túl rövid szoknyát, valamint a túl rövid frizura is kerekítheti az arcot. Apró trükk lehet, amivel a pártunkra állíthatjuk fölösleges kilóinkat, hogy magas sarkakon tipegve optikailag hosszíthatjuk lábainkat és még formássá is varázsolhatjuk. Emellett a nagy kiegészítők és hosszanti csíkok is keskenyítenek.

Burda, molett divatBurda, molett divat

Tény, hogy egy nő nem attól lesz igazi nő, hogy belefér-e a legújabb divat által diktált vékony csípőjű nadrágba. Így, a molett divat nagyban tud segíteni a nőknek, hogy visszanyerjék egészséges önbecsülésüket, és megint merjenek kihívó, és szexis ruhákat felvenni, és hogy meg tudják találni azokat a ruhadarabokat, amik tényleg jól állnak nekik.

Burda, molett divatBurda, molett divat

Sztéhló Zita

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (0)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat augusztusban »

Jooble állásajánlatok