KERTÉSZ LESZEK

szerző: 2013. június 05. 11:34:27

Burda, divatblogHajlamos vagyok elmélyedni a kertészkedésben: fülelem és próbálom felismerni a madarakat az énekükről, mosolygok, ha meghallom a sárgarigót, megörülök, ha meglátok egy új virágbimbót vagy gyümölcsöt fejlődni (le kéne fotózni)...

Hirdetés (x)

... eközben lassan a kert végében járok, észreveszek egy felkötözésre váró futórózsa ágat, vagy egy makacs gyomot, aminek a kiszedéséhez szükséges valamilyen szerszám, ja, és tiszta kosz minden ujjam a földben turkálástól. Ilyenkor mindig kizökkenek, felbaktatok a házig, beszerzem az ollót, gereblyét, madzagot stb.., lesétálok...ó hogy az a', a metszőolló fent maradt.

Burda, divatblog

Felbuzdulva a grillkötény varrás egyszerűségén és sikerén, azonnal a folytatáson gondolkodtam. A fentiek gyakorisága miatt, kivételesen nem főzéshez szükséges védőöltözet készült, hanem a kertészkedés szükséges társa, egy kerti kiskötény, minden fontos kellék, kéznél lévő „kosara".

Burda, divatblog

Az a vád sem érhet többé, hogy amíg a kertben vagyok, nem hallom meg a házban csörgő telefon hangját, annak is jár már egy zseb. A kert végi kiskaput is ki szoktam nyitni, a gyom kívül is nő, néha valamelyik szomszéd is bekéredzkedik, nem árt, ha nálam van a kapukulcs, felcsatolható a derekamra az is.
Burda, divatblogBurda, divatblog
Nem is értem, eddig hogy tudtam meglenni nélküle?
 Ternóczky Nóra

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (0)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat augusztusban »

Jooble állásajánlatok