KATONAI KALAND (NADRÁG)

szerző: 2014. május 19. 10:05:13

Burda, blogRemélem, nem tartjátok túlzásnak, de már egy éve gondolkodom azon (mióta a barátunknak varrtam a „terrorista grillkötényt"), hogy nekem annyira tetszene egy terepmintás nadrág. Nem az a sokzsebes, bő fajta, inkább szűk, nőiesen kacér típus.

Hirdetés (x)

Burda, blogBurda, blogEgyesek számára talán szomorú, mások számára kevésbé újdonság, hogy a divattrendeket minden befolyásolhatja; a hétköznapi élet, az aktuálpolitikai helyzet, sőt, akár egy háborús időszak is. A mostanában zajló ukrán-orosz válság például újra divatba hozta a katonai stílust, a military mintát.
Burda, blogAz anyag minősége láttán (elasztikus pamutszövet) vált igazán egyértelművé: farmerszabást kíván, dupla dísztűzésekkel, extrán szűk nadrágszárakkal. Szerencsére épp kapóra jött a Burda márciusi számában lévő modell, pont ilyet szerettem volna, és a munkát is könnyíti, hogy ez a modell szerepel a varrótanfolyam aktuális számában, jobb szabásminta kivételi lehetőséggel, rajzokkal kísért varrásleírással.

Burda, blog Bár az eredetileg katonák számára kitalált foltos ruha célja a rejtőzködés, vigyázat, városi viseletként az ellenkező hatást válthatja ki! Viselni magassarkú szandival vagy sötét bakanccsal ajánlom.                                                                                                            

                                                                                           Ternóczky Nóra                                                                   

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (0)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat augusztusban »

Jooble állásajánlatok