ÉTCSOKI SZOKNYA

szerző: 2013. december 10. 09:58:24

Burda, divatblogBár most így Advent kellős közepén járva, minden konyhából fűszeres alma, csokoládé és narancshéj illata tódul (de minimum a tévékből és internetes receptekből), méltán hihetnénk, hogy fenti cím nálam is egy bonbon készletet takar, és akik azért jöttek, hogy beizzítsák ízlelőbimbóikat, csalódni fognak. Pedig van itt minden, mint egy rendes csokizóban: trüffelkrém, karamella, mogyoró, csak épp színekben.

Hirdetés (x)

Burda, divatblogIrodai ruhatárat készítettem, a változatosság és jól variálhatóság jegyében. A kollekció minden elemét meg fogom mutatni, egyenként, részletekbe menően.
Lássuk most az elsőt, az étcsokiszín szoknyát, egy kevés mogyoróval.

Burda, divatblogOlyan régóta tetszett ez a szoknya, de csak most volt lehetőségem megvarrni. Azonnal tudtam, hogy ezt az újszerű szabásvonalat feltűnőbbé szeretném tenni, nem csak a véletlenre és a fények játékára bízni az észrevehetőséget. Mogyorószínű szövetből szabtam ferdepántokat és fogtam a varrásba.
Burda, divatblogOldalvarrása nincs, a különszabott ívek nyelik el a derekunk, csípőnk formáját, viszont a hátára két varrás is került egyetlen középvarrás helyett, az egyikben megbújik a cipzár. Az eredeti modellen a két háta varrás két lépéshasítékot is rejt, de a szoknya rövidsége miatt ez aktualitását vesztette. Övpántja sincs, csípőre illeszkedő, de gondosan kibéleltem és természetesen kézzel öltögettem fel az alját.
 Burda, divatblogBurda, divatblog
                                                                                                                                                                                                                 Ternóczky Nóra
 

Értékelje Ön is!
Hozzászólások, vélemények (0)
Ezt a funkciót csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe Kéjük regisztráljon
Divat augusztusban »

Jooble állásajánlatok